Appartementencomplex - Den Haag - lift

Het project

Niet alleen in Amsterdam en Rotterdam, maar ook in Den Haag, een van de grootste gemeenten van ons land, is veel hoogbouw te vinden. Om alle verdiepingen van deze gebouwen toegankelijk te maken zijn veel van deze gebouwen voorzien van een lift.


Onze bijdrage

NESTcoat werd ingeschakeld omdat er krassen aan de coating van de lift in dit gebouw waren ontstaan. Bij de uitvoering van schadeherstel kijken we altijd naar omgevingsfactoren, het gebruiksdoel en het object. Om de schade in deze lift te herstellen is er daarom gebruik gemaakt van een spuitmachine. We hebben de metallic kleur van de lift totaal herspoten. Tijdens het uitvoeren van deze werkzaamheden is niet alleen de kwaliteit die we afleveren belangrijk. We streven er ook naar dat bewoners zo min mogelijk hinder van onze werkzaamheden ondervinden. Dankzij het herstellen van de schade is het esthetisch aanzicht van de lift verbeterd.

Over ons

Wij zijn NESTcoat, specialist in oppervlaktebehandeling van metalen. Op onze productielocaties en bij onze klanten in binnen-en buitenland werken we aan de esthetische en functionele bescherming van metaalproducten.

Meer over ons

Nieuwsbrief Nieuwsbrief