Basisschool de Sonate - Etten-Leur - kolommen

Het project

De Sonate in Etten-Leur is een brede school waar meerdere organisaties samen in belang van de kinderen werken. Dit betekent dat de gehele organisatie zich op meer richt dan enkel het lesgeven. Zo zit ook een kinderdagverblijf, peuterspeelzaal en een buitenschoolse opvang bij de brede school inbegrepen. In het gebouw zitten drie basisscholen gehuisvest: de Klankhof, ’t Carillon en het Kompas. Het werd ontworpen door architectenbureau Roosros. De oplevering vond plaats in 2018.


Onze bijdrage

Tijdens de bouw was de coating van de kolommen beschadigd geraakt. NESTcoat kreeg de opdracht om de schade te herstellen. Bij deze basisschool kunnen de kinderen vrij op het schoolplein spelen. Het liefst doen ze dit in een goed verzorgde en veilige omgeving. Het was ons doel om hier met een goede metaalconservering aan bij te dragen. Een correcte conservering draagt bij aan een fijnere speelomgeving.

Over ons

Wij zijn NESTcoat, specialist in oppervlaktebehandeling van metalen. Op onze productielocaties en bij onze klanten in binnen-en buitenland werken we aan de esthetische en functionele bescherming van metaalproducten.

Meer over ons

Nieuwsbrief Nieuwsbrief