Bedrijventerrein Eemspoort - Groningen - Sandwichpanelen

Het project

Eemspoort in Groningen is een van de belangrijkste economische centra van Noord-Nederland. Op bedrijventerrein Eemspoort en de omliggende gebieden hebben zich ongeveer 400 bedrijven gevestigd met in totaal meer dan 13.000 mensen in dienst. Op het terrein wordt nog steeds gebouwd aan werkruimte voor de toekomst. Zo bouwde Bizzunits hier meerdere bedrijfs- en kantoorunits die zich op een gunstige afstand vanaf de ringweg en snelweg bevinden.


Onze bijdrage

Wij maakten de sandwichpanelen van de bedrijfspanden toekomstklaar door er schade te herstellen. Er waren deuken ontstaan tijdens montage en de coating was beschadigd. We hebben het originele profiel er weer in teruggebracht en de coating hersteld. Met onze service dragen we bij aan de doelstelling van de units; het verbeteren van werkgelegenheid en bovenal het tekort aan hoogwaardige bedrijfsruimte.

Over ons

Wij zijn NESTcoat, specialist in oppervlaktebehandeling van metalen. Op onze productielocaties en bij onze klanten in binnen-en buitenland werken we aan de esthetische en functionele bescherming van metaalproducten.

Meer over ons

Nieuwsbrief Nieuwsbrief