Bertoldi Gärten - Keulen-Mülheim - balkons

Het project

In Keulen-Mülheim staat de verzameling appartementen 'Bertoldi Gärten'. Mulheim is een wijk van de Duitse stad Keulen. Het terrein bestaat uit zes wooncomplexen, waarvan de eerste drie door Ten Brinke medio januari 2021 werden opgeleverd. Een maand later namen de eerste bewoners hun intrek in de woningen. Deze drie complexen beschikken over 76 huurappartementen die allen modern zijn afgewerkt. De mogelijkheden voor openbaar vervoer liggen op een steenworp afstand zodat bewoners verbonden blijven met de rest van de stad. Andere voorzieningen als supermarkten en scholen zijn tevens in de buurt. In het ontwerp van het complex staat groen wonen centraal. De raampartijen zijn open voor veel lichtinval. Op de balkons van de woningen ervaren de bewoners tevens het "buitenleven" in een stedelijke omgeving.


Onze bijdrage

NESTcoat was betrokken bij dit nieuwbouwproject in Keulen. Tijdens de bouw waren er krassen in de coating ontstaan. De krassen bevonden zich op de balkonleuningen. Wij werden gevraagd om de krassen te herstellen in de juiste RAL kleur. Door de krassen op de balkons te herstellen hielpen wij een tijdige oplevering van de drie complexen te realiseren.

Over ons

Wij zijn NESTcoat, specialist in oppervlaktebehandeling van metalen. Op onze productielocaties en bij onze klanten in binnen-en buitenland werken we aan de esthetische en functionele bescherming van metaalproducten.

Meer over ons

Nieuwsbrief Nieuwsbrief