Boerhaavecomplex - Leiden - geanodiseerde kozijnen

Opdrachtgever

Stichting Universitaire Woonwijk Boerhaave Leiden

Locatie

Leiden

Status

Opgeleverd (2019)

Kenmerkend

Voor de huisvesting van Promovendi is aan de Boerhaavelaan vervangende nieuwbouw van een drietal wooncomplexen uitgevoerd.

Het project

In Leiden is het nieuwe 'Boerhaavecomplex' gevestigd. Het reeds bestaande appartementengebouw is gerenoveerd. De bouw, geleid door Van Wijnen Haarlemmermeer, ging in 2015 van start. In 2019 werden de eerste 40 woningen geopend. Uiteindelijk komen er drie gebouwen te staan, beschikkend over 209 woningen in totaal. In het ontwerp is rekening gehouden met het aanzicht van het gebouw in contrast met de omgeving. Het complex past bij de oorspronkelijke woningen en het sluit aan bij de stijl van de Leidse wijk.


Onze bijdrage

Bij nieuwbouwprojecten als het Boerhaavecomplex komt de schadeherstelservice van NESTcoat goed van pas. De aluminium kozijnen van het complex waren op twee verschillende plaatsen beschadigd. De schades bevonden zich binnenin een woning. De omgeving is door ons dan ook goed afgeplakt. De beschadigingen zijn hersteld in de kleur C32 (lichtbrons). Wij repareren beschadigde plekken zo nauwkeurig mogelijk in de gewenste kleur.

Over ons

Wij zijn NESTcoat, specialist in oppervlaktebehandeling van metalen. Op onze productielocaties en bij onze klanten in binnen-en buitenland werken we aan de esthetische en functionele bescherming van metaalproducten.

Meer over ons

Nieuwsbrief Nieuwsbrief