Fietsbrug MaasWaalpad - Cuijk - leuningen

Opdrachtgever

Gemeente Cuijk

Locatie

Cuijk

Status

Opgeleverd (2020)

Kenmerkend

Deze fietsbrug is bedoeld om vanuit de wijk De Heeswijkse Kampen in Cuijk aansluiting te geven op het fietspad richting Nijmegen. De brug is onderdeel van de grote snelle fietsroute het MaasWaalpad. Door deze nieuwe fietsbrug over de Maas is de afstand tussen Cuijk en Nijmegen voor fietsers nu 2,5 kilometer korter.

Het project

Deze fietsbrug werd voor de gemeente van het Noord-Brabantse dorp Cuijk ontwikkelt. Het is de laatste brug in de wijk Heeswijkse Kampen en onderdeel van de grote nieuwe fietsroute het MaasWaalpad. 

Deze brug zorgt voor verbinding tussen de waterrijke wijk en het fietspad richting Nijmegen. De fietsbrug past volledig in de natuurrijke omgeving en sluit aan bij de architectuur van de omliggende woningen.


Onze bijdrage

Aan de leuningen van deze fietsbrug was schade ontstaan. Deze is vakkundig door NESTcoat hersteld. Al het metaal in de openbare ruimte moet goed beschermd worden. Bij krassen in de conservering kan het onderliggend metaal beschadigd raken, waardoor corrosie kan ontstaan. Om de brug sterk en mooi te houden heeft NESTcoat de brug hersteld in de juiste RAL kleur. Zo blijft de omgeving mooi en veilig.

Over ons

Wij zijn NESTcoat, specialist in oppervlaktebehandeling van metalen. Op onze productielocaties en bij onze klanten in binnen-en buitenland werken we aan de esthetische en functionele bescherming van metaalproducten.

Meer over ons

Nieuwsbrief Nieuwsbrief