Het Havenhuys - Alphen aan den Rijn - balkonhekwerken

Opdrachtgever

Green Real Estate

Locatie

Alphen aan den Rijn

Status

Opgeleverd (2021)

Kenmerkend

De woningen van het Havenhuys hebben uitzicht op het water en zijn duurzaam, gasloos en voorzien van zonnepanelen op het dak.

Het project

Het Havenhuys in Alphen aan den Rijn is een appartementencomplex met 34 moderne appartementen. Het gebouw werd in april 2021 opgeleverd. In Baronie Haven, waar het Havenhuys staat, wordt een woon-, werk- en winkelgebied gecreƫerd. 7 jaar geleden werd hier voor het eerst een winkelcentrum geopend. Nu komen er 34 moderne appartementen bij. Alle woningen van Het Havenhuys zijn gasloos en energiezuinig, onder andere door het gebruik van zonnepanelen en warmtepompen. Het project werd ontwikkeld door GREEN. Dit vastgoedbedrijf is tevens de eigenaar van de Baronie Haven en ontfermt zich over de gebiedsontwikkeling.


Onze bijdrage

Wij hebben hier de coating aan de balkonhekwerken voor de oplevering hersteld. Deze waren tijdens de bouw beschadigd geraakt. Door de coating vakkundig te herstellen worden de balkons niet alleen mooier, ze blijven ook beter en langer beschermd. Zo wordt namelijk oxidatie van het materiaal voorkomen, waardoor het materiaal lang goed blijft. Dit bespaart kosten en tijd. Zo dragen wij bij aan het duurzaam omgaan met gebruiksmaterialen. De nieuwe bewoners kunnen genieten van een strakke, nieuwe woning met uitzicht over de Rijnhaven. De foto's zijn gemaakt tijdens het inventariseren/opnemen van de schades.

Over ons

Wij zijn NESTcoat, specialist in oppervlaktebehandeling van metalen. Op onze productielocaties en bij onze klanten in binnen-en buitenland werken we aan de esthetische en functionele bescherming van metaalproducten.

Meer over ons

Nieuwsbrief Nieuwsbrief