Sport- en recreatiecentrum Breeven - Bornem - fietsenstalling

Opdrachtgever

Gemeente Bornem

Locatie

Bornem

Status

Opgeleverd (2018)

Kenmerkend

Tezamen met de uitvoering van een nieuwe dojo werden ook de voorliggende fietsstallingen vernieuwd voor een meer eenduidige uitstraling die past bij rijwielen van vandaag de dag.

Het project

In recreatiedomein Breeven, Bornem in Belgiƫ werd in 2018 een nieuwe dojo gebouwd. Een dojo is een sporthal waar gevechtssporten worden uitgevoerd. Het ontwerp werd verzorgd door architectenbureau Studiokleinbrabant en sluit aan bij het reeds bestaande sportcomplex. De voorliggende fietsenstalling werd ook vernieuwd om de ontwerpen bij elkaar te laten passen en voor de bescherming van rijwielen tegen weersinvloeden.


Onze bijdrage

De huidige staat van de coating van de fietsenstalling voldeed niet aan de vereisten van de opdrachtgever. Daarom hebben wij oneffenheden verwijderd en de beschadigde plekken hersteld in de juiste RAL kleur. Dit zorgt ervoor dat de fietsenstalling weer goed is beschermd tegen schadelijke invloeden van buitenaf. De functionele en esthetische coating draagt bij aan de uitstraling van de fietsenstalling.

Over ons

Wij zijn NESTcoat, specialist in oppervlaktebehandeling van metalen. Op onze productielocaties en bij onze klanten in binnen-en buitenland werken we aan de esthetische en functionele bescherming van metaalproducten.

Meer over ons

Nieuwsbrief Nieuwsbrief