The Style Outlets - Amsterdam - bloembakken

Opdrachtgever

Diverse

Locatie

Amsterdam

Status

In gebruik (sinds 2020)

Kenmerkend

Amsterdam The Style Outlets; een outletcentrum van 1900 vierkante meter werd gebouwd in SugarCity, het voormalige terrein van de suikerfabriek in Halfweg. Dit gebied ontpopt sinds begin deze eeuw tot multifunctioneel gebied tussen Amsterdam en Haarlem.

Het project

The Style Outlets is het eerste en enige outletcentrum in de Randstad. Het bevindt zich vlak naast station Halfweg, op 8 minuten treinreizen van Amsterdam. Bezoekers kunnen hier genieten van verscheidene restaurants en cafés. Het outletcentrum beschikt over ±100 exclusieve merkwinkels uit binnen- en buitenland. Het ontwerp van het gebouw doet denken aan oude fabriekspanden. Architect Common Affairs raakte geïnspireerd door de industriële omgeving van het voormalige Suikerfabriek-terrein waar The Style Outlets nu is gevestigd. Het gebouw steunt op palen die als architectonisch middel worden ingezet om het zicht op de onderliggende parkeergarage weg te nemen.

Onze bijdrage

Aan de conservering van verschillende bloembakken, die zorgen voor extra sfeer in het outletcentrum, waren krassen en andere schades ontstaan. Om de mate van de beschadigingen vast te stellen en te kunnen adviseren hoe de schade optimaal te herstellen, hebben wij een inspectie uitgevoerd. Schade aan de coating zorgt ervoor dat het metaal kwetsbaarder wordt voor corrosie. Een goed beschermende coating draagt bij aan esthetiek en behoud van het product.

Over ons

Wij zijn NESTcoat, specialist in oppervlaktebehandeling van metalen. Op onze productielocaties en bij onze klanten in binnen-en buitenland werken we aan de esthetische en functionele bescherming van metaalproducten.

Meer over ons

Nieuwsbrief Nieuwsbrief