Woning - Huizen - stalen binnendeur

Het project

In het Gooi ligt het dorpje Huizen, vlakbij Hilversum en Blaricum. De plaats kent ongeveer 41.000 inwoners. Het dorpje stamt uit de middeleeuwen en wordt voor het eerst in 1382 schriftelijk vermeld. Maar de gemeente gaat met zijn tijd mee. Huizen was het eerste dorp met volledige ledverlichting in de openbare ruimte.


Onze bijdrage

Wij werden ingeschakeld voor een woonhuis in het dorp. De stalen binnendeur op de foto is een opvallend gedeelte van het interieur. Vandaar dat wij werden ingeschakeld om oneffenheden onder en de schade aan de coating te herstellen. Bij het herstellen in woonhuizen is het ons doel om zo min mogelijk overlast te veroorzaken en ons werk goed te doen. We beperken kleurverschil verder tot een minimum. Door de herstelde coating heeft het interieur weer een boost gekregen.

Over ons

Wij zijn NESTcoat, specialist in oppervlaktebehandeling van metalen. Op onze productielocaties en bij onze klanten in binnen-en buitenland werken we aan de esthetische en functionele bescherming van metaalproducten.

Meer over ons

Nieuwsbrief Nieuwsbrief