Woonzorgcomplex Bestenwaerd - Dirksland - balkons

Opdrachtgever

Curamare en Sjaloom Zorg

Locatie

Dirksland

Status

Opgeleverd (2021)

Kenmerkend

Het woonzorgcomplex van De appartementen in woonzorgcomplex Bestenwaerd zijn flexibel inzetbaar zodat ze gebruikt kunnen worden door verschillende doelgroepen. De bundeling van twee zorginstanties maakt het project dan ook bijzonder.

Het project

Het nieuwe woonzorgcomplex Bestenwaerd in Dirksland is een gezamenlijk pand waarin door zorgverlener Sjaloom 53 woningen beschikbaar zijn gesteld voor mensen met een beperking. Voor zorginstantie Curamare is er ruimte voor vier woongroepen en 18 appartementen. Daarnaast zijn er op deze locatie nog 22 plaatsen beschikbaar voor kortdurend eerstelijnsverblijf, bijvoorbeeld na ontslag uit het ziekenhuis. Bestenwaerd is volledig gasloos en er wordt gebruik gemaakt van lokale warmwateropwekking. 385 zonnepanelen op het dak van het complex zorgen voor duurzame energie.


Onze bijdrage

Het is belangrijk dat het nieuwe pand goed beschermd wordt, wij droegen bij aan het verbeteren van de metaalconservering. De poedercoating op de kolommen van de balkons is door ons ter plekke voorzien van een extra beschermlaag. Hiermee dragen we bij aan de duurzame doelstelling van het complex.

Over ons

Wij zijn NESTcoat, specialist in oppervlaktebehandeling van metalen. Op onze productielocaties en bij onze klanten in binnen-en buitenland werken we aan de esthetische en functionele bescherming van metaalproducten.

Meer over ons

Nieuwsbrief Nieuwsbrief