Blogs

Omdat metaal en metaalconservering een flink onderwerp is hebben we genoeg inspiratie om over te schrijven. Met onze blogs laten we zien hoe veelzijdig onze sector is. Metaal is een materiaal waarmee veel mensen creatieve dingen doen, denk aan metaalbewerkers, kunstenaars en interieurdesigners. Maar metaal is ook een belangrijk gebruiksmateriaal en speelt daardoor cruciale rol in de verduurzaming van de samenleving. In onze blogs benaderen we metaalconservering vanuit alle hoeken.

Vind je onze blogs leuk? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Uitgelicht

Groen licht: 3 x projecten met zonnepanelen

Geplaatst op maandag 26 juli 2021 door Team NESTcoat Marketing

De transitie van fossiele naar hernieuwbare energiebronnen is een van de grootste uitdagingen van onze tijd. In deze blog belichten we drie projecten met zonnepanelen waaraan we meewerkten.

Lees verder
Interieurtrends

Interieurtrend: Stalen puien, alles wat je moet weten

Geplaatst op maandag 26 juli 2021 door Team NESTcoat Marketing

Het is helemaal hip; het gebruik van staal in en rondom het huis. Maar hoe onderhoud je het eigenlijk en wat moet je doen als er toch schade ontstaat?

Lees verder
De stad van morgen

De stad van morgen: 6 keer nieuwbouw in Rotterdam

Geplaatst op maandag 26 juli 2021 door Team NESTcoat Marketing

De stad is continu in verandering. Hoe ziet de skyline van Rotterdam er over een paar jaren uit? Wij laten het je zien door enkele projecten uit te lichten.

Lees verder
Uitgelicht

De weg omhoog: 3 keer metalen trappen renovatie

Geplaatst op dinsdag 19 oktober 2021 door Team NESTcoat Marketing

In een nieuw huis kan de trap het letterlijke hoogtepunt van het interieur zijn. Al helemaal bij interieurs die gaan voor een industriële look. Een mooie metalen trap kan daarin sfeerbepalend zijn.

Lees verder
Nieuwsbrief Nieuwsbrief