De weg omhoog: 3 keer metalen trappen renovatie

  • Geplaatst op dinsdag 19 oktober 2021
  • Auteur: Team NESTcoat Marketing
  • Categorie: Uitgelicht

Een stalen trap, functioneel en esthetisch

In een nieuw huis kan de trap het letterlijke en figuurlijke hoogtepunt van het interieur zijn. Al helemaal bij interieurs die gaan voor een industriële look. Een mooie stalen of aluminium trap kan daarin sfeerbepalend zijn.

Het vervelende van zo'n mooie trap is alleen dat jij en je huisgenoten er dag in dag uit overheen lopen. Wat ervoor zorgt dat de trap en vooral de coating van de trap langzaam achteruitgaan. De coating is de kleurrijke laag die de trap beschermt.

Daarom worden wij regelmatig gevraagd om deze te renoveren. Tijdens ons werk komen we er achter wat voor prachtige creaties mensen in hun huis of kantoor hebben staan. We lichten er drie uit in deze blog. 

 

1. Stijlvolle industriële binnentrap

Deze stijlvolle trap maakt direct indruk als je binnenkomt. Op de coating zaten krassen en ruwe plekken. Deze plekken hebben we gerepareerd, waarna de coating van de trap weer compleet egaal is.

Stalen trap renovatie
Before

Stalen trap renovatie
After

 

2. Stalen trappen in een industrieel kantoorpand

Het Awarehouse in Amsterdam is een kantorencomplex volledig gebouwd in de industriële stijl. Zowel in de architectuur als in het interieur is deze designrichting meegenomen. Een van de meer opvallende onderdelen die je ziet als je in het pand bent zijn de grote stalen trappen. De bijzondere grijsblauwe coating is door ons aangepakt.

Awarehouse Amsterdam
Tijdens herstel

Awarehouse Amsterdam
Na herstel

 

3. Design trap in een woning

In het huis van een architect waren problemen ontstaan met de coating van zijn designtrap. En zonder perfecte coating komt zo'n bijzondere trap natuurlijk net niet lekker 'uit de verf'. Gelukkig hebben we een oplossing gevonden voor de klant en de schade gerepareerd.

Trap in woonhuis
Schade (voor herstel)

 

De coating maakt het verschil

Je ziet bij deze designtrappen hoe het renoveren of repareren van de coating een boost geeft aan de gehele trap. Bij een mooie trap is schade een van de eerste dingen die opvalt, 'het plaatje' klopt dan niet helemaal. 
Mocht je geïnteresseerd zijn in het renoveren of misschien zelf restylen van je trap, of andere onderdelen in je woning of pand, vraag dan een offerte aan. 

Nieuwsbrief Nieuwsbrief