Branches

Toepassing van onze services

NESTcoat is werkzaam binnen verschillende sectoren. In iedere sector, bij ieder project zorgen we ervoor dat onze missie om metaal te beschermen en de esthetische waarde gewaarborgd blijft. Wij kiezen voor een duurzame oplossing die geschikt is voor de langetermijn. 

Wij bieden ondersteuning bij bouw- en montageschades voor bouwbedrijven die snel verholpen moeten worden, maar ook voor particulieren en verenigingen zoals VvE’s herstellen we de coating. Maar ook voor sportverenigingen zorgen we dat het sportplezier wordt vergroot. Zo verzorgen we onder andere voor het periodiek onderhoud van het metaaloppervlak van padelbanen.

Daarnaast gaan we bijzondere projecten en specialistische technieken niet uit de weg. Zo brengen wij ook brandwerende coatings aan en voeren wij schadeherstel uit. 


Voor grote en langdurige projecten op moeilijk bereikbare plaatsen kan NESTcoat ook worden ingezet. Met kennis en ervaring op het gebied van ieder metaaloppervlak weten wij welke bescherming het best is afhankelijk van uw product, de doelstelling en omgeving waarin het zich bevindt. Wij kunnen overal in binnen-en buitenland komen om onze services uit te voeren.  

Benieuwd naar wat we specifiek voor u kunnen betekenen? Bekijk uw branche.

Onze branches

Bouw

We herstellen bouw- en montageschade in iedere fase met weinig tot geen kleurverschil. Dit doen we zelfs met spoed als dit nodig is. Ook voor particulieren staan wij klaar om krassen, deukjes of andere schade aan coatings en zelfs aan geanodiseerd aluminium te herstellen.

Infra

Veel objecten in de infrastructuur bevinden zich in de openlucht of in een afgesloten omgeving waar veel schadelijke stoffen aanwezig zijn die de coating aantasten. Het metaaloppervlak dient daarom extra goed beschermd te zijn zodat corrosie geen kans krijgt. Wij bieden deze bescherming in de vorm van periodiek onderhoud, renovatie en het versterken of repareren van zwakke coatings. Ook het verwijderen van corrosie en het herstellen van oude beschadigingen kan NESTcoat voor u verzorgen.

VvE

Voor veel kleinere VvE’s is het opstellen van een Meerjaren Onderhoudsplan (MJOP) niet eenvoudig. Vaak ontbreekt dit dan ook, terwijl het wel verplicht is. Wij kunnen helpen bij het opstellen van een Plan van Aanpak voor onderhoud van metaalproducten in en rondom uw VvE. Evenals het uitvoeren van periodieke reiniging aan bijvoorbeeld balkons, een gemeenschappelijke trappenhuis of lift. Groene aanslag, een verouderde coating of roest ontstaan aan een metaaloppervlak? Dit herstellen we op een esthetische en duurzame wijze.

Energiesector

Geen andere sector waar duurzaamheid zo belangrijk is. Met onze diensten die gericht zijn op het beschermen van het metaaloppervlak op de lange termijn begrijpen wij dit volledig.

Petrochemische industrie

In de petrochemische industrie is het belangrijk dat processen niet worden onderbroken. U wilt immers niet dat het proces stil komt te liggen omdat er schade is ontstaan. Daarom komen wij bij u op locatie om schade te herstellen of een extra beschermende coating aan te brengen aan onder andere flenzen, pijpleidingen, (nood)trappen, leuningen of andere constructies terwijl uw productieproces niet stil komt te staan.

Agrarisch

In de agrarische sector denkt u misschien niet direct aan metaalconserveringen, of coatingschade. Maar wij kunnen hierin toch veel u betekenen. Wilt u een sterkere coating op uw metaalproducten door de gevolgen van ammoniak uit urine of door inwerking van bestrijdingsmiddelen? Dat kan!

Machinebouw

Heeft u nog voor uw materialen in gebruik zijn genomen transportschade? Is er tijdens de montage van machines montageschade ontstaan? Wilt u graag machines laten omtoveren in een andere (bedrijfs)kleur of de coating van een machine laten renoveren alvorens deze verkocht gaat worden? Bekijk wat we voor u kunnen betekenen.

Overheid en non-profit organisaties

Ook voor overheidsinstanties en non-profit organisaties als bibliotheken, kerken en overheidsgebouwen zijn wij uw partner in coatingschade en onderhoud. Van het uitvoeren van renovaties tot het herstellen van schade tot op grote hoogte. Geen klus is te gek. Moet de draagconstructie voorzien worden van een brandwerende coating om aan de huidige eisen te voldoen? Ook dit kunnen we ter plekke verzorgen.

Recreatie en horeca

Bent u eigenaar of beheerder van een restaurant, hotel, camping of recreatiepark? Zitten er krassen aan gecoate of geanodiseerde kozijnen van een van de huisjes die u verhuurd? Is er schade ontstaan aan uw lift? Of is het tijd dat iemand de coating komt inspecteren voor de veiligheid van uw bezoekers en om mee te denken in behoud van het product? Wij doen het allemaal.

Sport

In de sportbranche staat veiligheid voorop. Wij helpen uw vereniging of sportclub graag met herstel-en onderhoudswerkzaamheden aan de conservering van metaalproducten die nodig zijn om sportiviteiten veilig te kunnen voortzetten. Dit doen we aan zowel objecten die binnen als buiten staan.

Offshore

Voor deze sector maken wij momenteel ‘onshore’ materialen ‘offshore’ gereed. Dit gebeurd bij onder andere verzinkerijen, scheepswerven en producenten van offshore producten. Wij maken de producten geschikt voor de extreme omstandigheden van de offshore sector. We herstellen coating waaraan schade is ontstaan en maken deze weer zeewaardig! Denk hierbij aan het afdichten en versterken van zwakke plekken als naden en kieren zodat zouten beter geweerd worden.

Staat uw branche er niet tussen?

Of bent u benieuwd wat we specifiek voor u kunnen betekenen op het gebied van metaalconserveringen en schadeherstel? 

Neem dan contact met ons op

Nieuwsbrief Nieuwsbrief