Agrarisch

Wat we voor u kunnen betekenen in de agrarische sector

De agrarische sector is veel meer dan land, gewassen en vee. Elke dag worden er in deze sector metaalproducten gebruikt die goed geconserveerd moeten zijn. Denk aan het materieel, onderkomen voor de dieren, omheiningen en schuifdeuren.

Veel van deze objecten worden in een corrosieve omgeving gebruikt. De agrarische sector is een corrosieve omgeving door mest (ammoniak), vuil op het metaaloppervlak, bestrijdingsmiddelen en een omgeving met langdurige uitstoot door machines. 


Conserveringsproblemen die we veel zien in de agrarische sector:

  • Aangetaste spanten.
  • Schuifdeuren met krassen en deuken.
  • Damwand met deukjes.
  • Ligboxbeugels die aan de onderkant versterkt moeten worden tegen ammoniak.
  • Melkstal met roest (komt zelfs bij RVS voor).


Meer dan een schilder

Uit de laatste punten blijkt al dat we meer doen dan een houtschilder, we zijn een metaalconservering expert. Niet alleen de coating, maar de gehele conservering heeft onze aandacht. We verwijderen corrosie en we kunnen zelfs zink herstellen. Naast het herstellen van zink herstellen wij ook Duplex-systemen; Dit is een combinatie van zink met een poedercoating of natlaksysteem. 

Wij herstellen schades nauwkeurig. Ter plekke herstellen we de schade en zorgen we ervoor dat uw conservering weer in goede staat verkeert. Zo verlengen we de levensduur van de producten.

Met deze service zijn we al meerdere krachtige partnerschappen aangegaan. Met een vaste conserveringspartner kunt u zich richten op uw eigen werk terwijl wij ervoor zorgen dat uw conservering in orde blijft.

Wij zijn als bedrijf gericht op het bieden van een totaaloplossing. We pakken het probleem bij de oorzaak aan. We doen meer dan ‘een likje verf erover en klaar’. Als er corrosie op het metaal is ontstaan verwijderen we deze eerst voordat we verder gaan met het herstellen van de coating. Ook denken we graag met u mee over een juiste onderhoudsroutine en voeren we dit graag voor u uit. Zo zorgen we dat het hele proces, van schadeherstel tot onderhoud, goed verloopt. 

Projecten waar we trots op zijn

Frame landbouwmachine Rhenen

Bekijk project

Poedercoaten onderdelen mestverwerking machines

Bekijk project

Bewerken kassenbouw profielen

Bekijk project

Onze services voor agrarische sector

Inspectie en advies

We komen naar de plek toe om de staat van de metaalconservering te inspecteren.

Meer informatie
Periodiek onderhoud

Wij helpen u bij het opstellen van een plan en de uitvoering voor periodiek onderhoud aan metaalconserveringen.

Meer informatie
Herstel op locatie

Roest, krassen, dofheid of andere aantastingen van het metaaloppervlak? NESTcoat zorgt voor een esthetisch en duurzaam herstel. Dit doen we overal in Nederland en daarbuiten.

Meer informatie
Renovatie

We maken uw metaalconservering weer zo goed als nieuw. Bij renovatie herstellen we oppervlakken compleet. U kiest zelf de look van uw vernieuwde product.

Meer informatie

Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Heeft uw agrarisch bedrijf behoefte aan een grondige renovatie van de metaalconservering? Of bent u benieuwd naar de staat van uw coating en wilt u deze laten inspecteren? Voor deze en andere aanvragen kunt u bij ons terecht. 

Offerte aanvragen

Nieuwsbrief Nieuwsbrief