Petrochemie

Wat we voor u kunnen betekenen in de petrochemie

Bedrijven in de petrochemische industrie kunnen simpelweg niet zonder een goed Plan van Aanpak voor metaalconservering. In een industriële omgeving als deze draagt de omgevingslucht veel corrosieve producten met zich mee. Zuren en zouten zijn corrosief. Er wordt bijvoorbeeld stikstof en zwavel uitgestoten door fabrieken. Een vaak gezien probleem hierdoor is aantasting van de coating en uiteindelijk corrosievorming. Ook zijn er in de petrochemische industrie veel onderdelen welke nooit goed gecoat kunnen worden. Dit komt omdat deze onderdelen zich op lastig te bereiken plaatsen bevinden, waardoor ze gevoeliger zijn voor corrosie. 

Deze corrosiegevoeligheid zien we bij:

  • Verbindingspunten van pijplijnen, buizen en flenzen.
  • Bout- en moer verbindingen.
  • Kieren en spleten.
  • Ondersteuningen zoals buissteunen.

Voor deze en andere problemen kunnen wij de oplossing bieden. Een goed onderhouden conservering verlengt de levensduur van activa aanzienlijk. Door een goed onderhouden conservering kan de productie blijven doorgaan. 


Kracht in partnerschap 

NESTcoat is gespecialiseerd in metaal conserveren en onderhouden op locatie. Voor een goede conservering is het belangrijk periodiek onderhoud te laten verrichten. Hiervoor inspecteren wij de beschadigde plekken en de coating in zijn geheel. Vervolgens bepalen we in overleg wat de juiste aanpak is om de conservering weer in topconditie te brengen. Als er al corrosie is ontstaan verwijderen we deze, waarna we de zwakke plekken aanpakken zodat de coating als geheel weer sterk is. Tijdens de uitvoering van onze werkzaamheden zorgen we ervoor dat u hiervan zo min mogelijk hinder ondervindt. Als de schade meer betreft dan een paar plekken kunnen we de gehele conservering renoveren. Ook kunnen we een Plan van Aanpak voor u opstellen waarin we vaststellen met welke regelmaat de conservering moet worden onderhouden. Wij kunnen dit onderhoud voor u uitvoeren. 

Op deze manier vormen we krachtige partnerschappen die lang meegaan, net als de conservering van uw metaal. 

Onze services voor de petrochemische industrie

Periodiek onderhoud

Wij helpen u bij het opstellen van een plan en de uitvoering voor periodiek onderhoud aan metaalconserveringen.

Meer informatie
Herstel op locatie

Roest, krassen, dofheid of andere aantastingen van het metaaloppervlak? NESTcoat zorgt voor een esthetisch en duurzaam herstel. Dit doen we overal in Nederland en daarbuiten.

Meer informatie
Brandwerende coatings

Wij brengen brandwerende coatings aan en kunnen deze op locatie herstellen t.b.v. de veiligheid en voor het behoud van vergunningen.

Meer informatie
Renovatie

We maken uw metaalconservering weer zo goed als nieuw. Bij renovatie herstellen we oppervlakken compleet. U kiest zelf de look van uw vernieuwde product.

Meer informatie

Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Wilt u uw coating periodiek laten reinigen of is er corrosie ontstaan? Wij komen graag bij u op locatie!

Offerte aanvragen

Nieuwsbrief Nieuwsbrief