Recreatie en horeca

Wat we kunnen betekenen in de recreatie en horeca

Het gebruik van metaal is de laatste jaren enorm populair geworden in vakantiewoningen, hotels en uitgaansgelegenheden. En dat is niet voor niets. Het geeft een moderne, industriële look en is duurzaam. Maar ook metalen hebben aandacht nodig om het in topconditie te houden.

Voor deze organisaties verzorgen wij onderhoud

Onze services bieden we aan voor verschillende bedrijven in de recreatie en horeca branche. Zoals voor attractieparken, café's en nachtclubs, wellness of dierentuinen. Meer voorbeelden ziet u hiernaast.

Restaurants

Hotels

Zwembad complexen

Vakantie en recreatieparken

Speeltuinen en indoor speelhallen

Evenementenhallen en congrescentra 

Theaters en concertzalen

Bioscopen

Horeca 

Als horeca eigenaar wilt u niets liever dan uw klanten een fijne tijd bezorgen. En daar hoort een interieur of exterieur dat er tiptop uitziet natuurlijk ook bij. Ieder metaalproduct heeft onderhoud en bescherming nodig om ervoor te zorgen dat het sterk en mooi blijft. Deze bescherming wordt een ‘coating’ genoemd. Meestal wordt in deze branche een poedercoating toegepast. Aan deze zogenoemde poedercoating kan schade ontstaan door onder andere slijtage. Denk bijvoorbeeld aan een trap of stalen deur die veel gebruikt wordt door uw klanten en personeel. Maar ook aan terrasoverkappingen is een kras of deuk aan een metaalproduct soms niet te voorkomen. Wij kunnen u helpen door deze schade te repareren. Als metaalconservering expert hebben wij kennis van de juiste bescherming voor een optimaal eindresultaat. Dit doen wij waar u wilt en wij zetten ons in voor een miniem kleurverschil. Wij kunnen uw metaalproduct zelfs omtoveren in een andere kleur als u dit wenst. Dit noemen wij ‘restyling’. Zo geeft u het interieur van uw horecagelegenheid gemakkelijk een make-over en is het weer strak en goed beschermd!

Projecten in de horeca waar we trots op zijn

Spanten restaurant Pavarotti Delft

Bekijk project

Staalconstructie Paviljoen Hydrapier

Bekijk project

Recreatie

Uw bezoekers verwachten elk jaar in ieder jaargetijde dezelfde ervaring. Dan is niet alleen een esthetisch aanzicht van groot belang, maar ook de veiligheid belangrijk. In uw branche wordt coating veel toegepast. Soms is het daarom nodig om coatings ten behoeve van de veiligheid en het behoud van vergunningen aan te brengen. Een mooi voorbeeld hiervan is een brandwerende coating. Om naast de veiligheid de esthetische waarde te kunnen waarborgen is het belangrijk dat alle metaalproducten, waaronder ook roestvast staal (RVS), in de recreatiebranche periodiek goed worden onderhouden. Wij kunnen dit onderhouden en de reparatie van aangetaste coatings verzorgen aan onder andere de volgende metaalproducten: 

  • (Vlucht)trappen 
  • Aluminium geanodiseerde kozijnen van o.a. hotelkamers of vakantiehuisjes
  • Luifels 
  • Voetplaten van attracties als bijvoorbeeld een achtbaan  
  • Onderstel van een glijbaan 
  • RVS trappen bij zwembaden

Voor deze en nog veel meer metaalproducten zijn wij uw vaste partner. Metaalproducten die niet goed worden onderhouden ondervinden sneller een afname van de coating en aantasting van het metaal. Zo’n probleem kan onder andere ontstaan bij producten die veel in gebruik worden genomen zoals zitbankjes in een recreatiepark. Een ander vervelend probleem zijn schades aan geanodiseerde aluminium kozijnen. Als er gasten in uw vakantiepark of recreatiepark verblijven, wilt u natuurlijk dat zij hier geen last van hebben. Gelukkig zijn deze schades door ons op locatie te herstellen en worden in overleg gepland, zodat de bezoekers hiervan zo min mogelijk hinder ondervindt.


Speciale coatings

Soms heeft een metaalproduct een extra bescherming nodig. Een voorbeeld hiervan is een zwembad of vakantiepark aan de kust. Door de chlorides en de zeezouten in deze omgeving wordt de coating sneller aangetast. Daarom voeren wij ook voor RVS trapjes in zwembaden reinigingen uit. Wij maken het RVS vrij van verontreinigingen waardoor het RVS zichzelf weer goed kan gaan beschermen.

Door de juiste bescherming blijft het product langdurig beschermd. Dit verhoogt de levensduur van het metaalproduct en daarmee ook de veiligheid en positieve beleving van uw bezoekers.

Projecten in de recreatiebranche waarop we trots zijn

Constructie Center Parcs Allgäu

Bekijk project

Entreepoort AFAS Theater Leusden

Bekijk project

Vakantiepark RCN de Schotsman Kamperland

Bekijk project

Onze services voor de horeca- en recreatiesector

Periodiek onderhoud

Wij helpen u bij het opstellen van een plan en de uitvoering voor periodiek onderhoud aan metaalconserveringen.

Meer informatie
Herstel op locatie

Roest, krassen, dofheid of andere aantastingen van het metaaloppervlak? NESTcoat zorgt voor een esthetisch en duurzaam herstel. Dit doen we overal in Nederland en daarbuiten.

Meer informatie
Restyling

Bent u toe aan iets nieuws? Dan restylen wij uw metaalproducten in precies de kleur en stijl die u wenst. Bij ons is veel mogelijk!

Meer informatie
Inhouse oppervlaktebehandelingen

We komen uit de metaalindustrie. Elke dag houden onze vakmensen zich bezig met het deklaaggereedmaken, nabewerken, assembleren en poedercoaten van metaalproducten.

Meer informatie
Brandwerende coatings

Wij brengen brandwerende coatings aan en kunnen deze op locatie herstellen t.b.v. de veiligheid en voor het behoud van vergunningen.

Meer informatie
Inspectie en advies

We komen naar de plek toe om de staat van de metaalconservering te inspecteren.

Inspectie

Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Is er slijtage of andere schade ontstaan aan uw interieur of exterieur? Wij ondersteunen u graag met reparatie en onderhoud van uw metaalproducten op locatie!

Offerte aanvragen

Nieuwsbrief Nieuwsbrief