VvE

Wat we voor uw VvE kunnen betekenen

Vergaderen, maandelijks contributie betalen, het onderhoud van uw appartementencomplex regelen.. Als VvE (Vereniging van Eigenaars) komt er veel op u af. Voor sommige taken heeft u gewoonweg geen tijd of deze kunt beter uitbesteden. Wij kunnen helpen. 


Het opstellen van een meerjarenonderhoudsplan 

Met uw Vereniging van Eigenaars komt u regelmatig samen voor vergaderingen en heeft u verplicht een reservefonds. Maar er zijn ook VvE’s die nooit samenkomen of helemaal geen reservefonds hebben. Dit worden 'slapende' VvE’s genoemd. Wist u dat maar liefst een kwart van alle Nederlandse VvE’s in Nederland slapend is? Dit betekent dat deze geen VvE beheer hebben en vaak ook niet ingeschreven staan bij de KvK. Ook mist hier een meerjarenonderhoudsplan (MJOP).

 

 

Kruisje Zwart (8)

Minder woongenot

Kruisje Zwart (8)

Waarde van de woningen verminderen

Kruisje Zwart (8)

Geen geld voor onderhoud, want het onderhoudsplan ontbreekt

Kruisje Zwart (8)

Door gebrek aan periodiek onderhoud ontstaan hoge renovatiekosten

Kruisje Zwart (8)

In de toekomst hogere kosten voor de VvE door slecht onderhoud

Kruisje Zwart (8)

Door hoge kosten voor achterstallig onderhoud kan de VvE bijdrage verhoogd worden

De nadelen van een slapende VvE

Lees meer over hoe u een slapende VvE herkent of wat u kunt doen om uw VvE weer bij elkaar te krijgen in onze blog

Een MJOP is dus een belangrijk onderdeel voor het VvE beheer. Hierin staat onder andere vastgesteld welk onderhoud de komende jaren voor welke prijs aan bijvoorbeeld het appartementencomplex verricht gaat worden. Heeft uw VvE nog geen MJOP en heeft u hulp nodig bij het opstellen van een onderhoudsplan voor metaalconserveringen? Wij kunnen hieraan een bijdrage leveren! 


Waarom periodiek onderhoud?

Iedereen binnen een VvE is woningeigenaar. Dan is het wel zo prettig als deze woningen veilig zijn en er fraai uitzien. Daarom kunt u bij ons terecht voor een bijdrage aan een MJOP waarbij we ons focussen op metaalconserveringen zodat alle bewoners zomers heerlijk kunnen genieten van de zon op het balkon. Bij slecht onderhoud is er niet alleen minder woongenot, maar ook kunnen vocht en vuil zoals groene aanslag zich gemakkelijk gaan nestelen in hoeken en kieren van de metaalconservering, ofwel coating genoemd. Hierdoor kan roest ontstaan. Roest leidt tot zwakke plekken aan het metaalproduct. Wanneer deze zwakke plekken niet worden behandeld, verzwakt de rest van de coating en bovenal het onderliggend metaalproduct. Het uitvoeren van dit onderhoud is een van onze services waar we graag uw VvE in ondersteunen. Daarnaast kunnen wij roest verwijderen, versterken we zwakke plekken en laten we dof uitgeslagen coatings weer stralen.


Hoe werkt schadeherstel?

Onvoorziene schade is natuurlijk erg vervelend. Met onze kennis van metalen weten wij precies wat de ondergrond nodig heeft om het product juist te herstellen. Is er schade ontstaan in de gemeenschappelijke lift, het trappenhuis van het appartementencomplex of moeten meerdere balkons nodig onderhouden worden? We komen naar het appartementencomplex van uw VvE, inspecteren het oppervlak en denken mee in wat er moet gebeuren. Wij zorgen ervoor dat u als Vereniging van Eigenaars kunt genieten van een leefbare woonomgeving! 

Projecten waar we trots op zijn

Balkons Noorderbinnensingel Groningen

Bekijk project

Balkonrenovatie appartementencomplex Schiedam

Bekijk project

Inspectie balkons appartementencomplex Groningen

Bekijk project

Onze services voor VvE's

Periodiek onderhoud

Wij helpen u bij het opstellen van een plan en de uitvoering voor periodiek onderhoud aan metaalconserveringen.

Meer informatie
Herstel op locatie

Roest, krassen, dofheid of andere aantastingen van het metaaloppervlak? NESTcoat zorgt voor een esthetisch en duurzaam herstel. Dit doen we overal in Nederland en daarbuiten.

Meer informatie
Renovatie

We maken uw metaalconservering weer zo goed als nieuw. Bij renovatie herstellen we oppervlakken compleet. U kiest zelf de look van uw vernieuwde product.

Meer informatie

Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Heeft uw VvE hulp nodig bij het opstellen van een MJOP voor het onderdeel metaalconserveringen, of is er schade ontstaan aan een coating in uw appartementencomplex en wilt u dit graag vakkundig laten herstellen? Vraag als Vereniging van Eigenaars dan een vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen

Nieuwsbrief Nieuwsbrief