Woning- en utiliteitsbouw

Coating schade aan uw woning of op een bouwlocatie laten herstellen?

Er is niks vervelender dan schade, of dit nou in uw eigen woning is of bij een van uw bouwprojecten. U wilt hier zo snel en zo goed mogelijk vanaf. Wij zijn gespecialiseerd in het herstellen van poedercoating op locatie. Ook herstellen wij geanodiseerd aluminium, natlakken en Duplex-systemen (zink+een coating).

NESTcoat bekleed binnen de bouwsector een unieke positie in de markt. Van onderhoud aan balkons, schade aan een nieuw bouwproject, traprenovatie, tot herstelwerk in een parkeergarage. Geen project is voor ons te gek. Wij komen overal op locatie en u vindt ons overal waar we metaal tegen roest kunnen beschermen en het weer oogverblindend kunnen maken.


Woningbouw

Uw woning is uw trots, maar helaas kan ook hier schade ontstaan. Een kras of deuk op bijvoorbeeld uw stalen binnendeur, trap of geanodiseerd kozijn is natuurlijk erg vervelend, laat staan het aanzicht hiervan. Gelukkig hebben wij kennis van metaalconserveringen, waardoor wij weten welke oppervlaktebehandeling het best voor welke ondergrond, gebruiksdoel en omgeving geschikt is. Doordat wij ons volledig focussen op metaalconserveringen kunnen wij u goed met u meedenken. We kunnen poedercoatingherstel voor u verzorgen. Wij herstellen niet slechts een kras, maar met een minimaal kleurverschil beschermen wij het metaalproduct langdurig en zorgen dat het eruit ziet zoals u wenst. Wij herstellen zelfs metallic en structuur coatings (fijn en grof). Van mat tot en met hoogglans, en van pastel tot fluorescerende kleuren. Iedere coating en kleur is voor ons even bijzonder. En na een bezoek van NESTcoat, kunt u als bewoner weer volop genieten van uw leefomgeving.

Op deze projecten in de woningbouw zijn we trots

Stalen binnentrap Tinte

Bekijk project

Design trap Rotterdam

Bekijk project

Balkon appartementencomplex Rotterdam

Bekijk project

Utiliteitsbouw 

Als aannemer of projectleider heeft u het al druk genoeg. Dan zit u zeker niet te wachten op schade gedurende een bouwproject. Daarom staan wij ook binnen de utiliteitsbouw voor u klaar om schades aan de poedercoating of aan geanodiseerd aluminium te herstellen en weer mooi en sterk te maken. Of het nu gaat om het repareren van gebruikssporen aan trappen in een kantoorpand, het aanbrengen of herstellen van een brandwerende coating of het vlot oplossen van bouwschade voor een oplevering van een nieuw project, we kunnen dit allemaal voor u verzorgen. In de bouwsector kunnen wij betrokken worden bij vraagstukken in alle bouwfases. 

Wij komen hiervoor graag bij u op locatie om coatingschade vakkundig en snel op te lossen! Soms is het nodig om eerst een inspectie uit te voeren om het precieze probleem te constateren. Naast onze technische kwaliteiten denken wij ook graag met u mee tijdens het bouwproces. Dit merkt u niet alleen met betrekking tot onze dienst maar ook in onze service. Zo gaan wij spoedklussen niet uit de weg en wordt u zo min mogelijk gehinderd tijdens onze werkzaamheden, zodat u verder kunt met uw volgende klus!

Op deze projecten in de utiliteitsbouw zijn we trots

Trap Mercedes Nieuwegein

Bekijk project

Trappen Awarehouse Amsterdam

Bekijk project

Kozijnen EMA gebouw Amsterdam

Bekijk project

Onze services voor de bouw

Herstel op locatie

Roest, krassen, dofheid of andere aantastingen van het metaaloppervlak? NESTcoat zorgt voor een esthetisch en duurzaam herstel. Dit doen we overal in Nederland en daarbuiten.

Meer informatie
Renovatie

We maken uw metaalconservering weer zo goed als nieuw. Bij renovatie herstellen we oppervlakken compleet. U kiest zelf de look van uw vernieuwde product.

Meer informatie
Inspectie en advies

We komen naar de plek toe om de staat van de metaalconservering te inspecteren.

Meer informatie
Restyling

Bent u toe aan iets nieuws? Dan restylen wij uw metaalproducten in precies de kleur en stijl die u wenst. Bij ons is veel mogelijk!

Meer informatie
Periodiek onderhoud

Wij helpen u bij het opstellen van een plan en de uitvoering voor periodiek onderhoud aan metaalconserveringen.

Meer informatie
Brandwerende coatings

Wij brengen brandwerende coatings aan en kunnen deze op locatie herstellen t.b.v. de veiligheid en voor het behoud van vergunningen.

Meer informatie

Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Wilt u ook vakkundig uw coating schade laten herstellen op de door u gewenste locatie? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen

Nieuwsbrief Nieuwsbrief