Wat anderen zeggen over NESTcoat

NESTcoat voert opdrachten uit voor diverse klanten uit verschillende sectoren. Benieuwd naar hoe we klanten die u voorgingen konden helpen en hoe zij de samenwerking met NESTcoat hebben ervaren?

Lees alle ervaringen

Offerte aanvragen?

Zakelijk

Wilt u een offerte aanvragen namens een bedrijf? Klik hier en volg eenvoudig de stappen om een offerte van ons te ontvangen.

Particulier

Heeft u een conserveringsprobleem in of om uw woning? Vraag dan hier een offerte voor particulieren aan.

Onze branches

Utiliteits- en woningbouw

Meer informatie

Infrastructuur

Meer informatie

Recreatie en horeca

Meer informatie

Onze bijdrage

Wij zorgen voor langdurig behoud van elk soort metaalproduct. Per situatie kijken we naar wat het metaaloppervlak nodig heeft. Door metaal zo lang mogelijk mooi en sterk te houden dragen we bij een esthetische en duurzame maatschappij.

Lees hier meer over wie wij zijn
Icon Usp 1

Onze service ontstond binnen de productie. Nu komen we ook op locatie en profiteert u van deze vakkennis!

Icon Usp 2

Waar metaal is, is metaalonderhoud nodig! NESTcoat komt overal in Nederland en zelfs daarbuiten.

Icon Usp 3

Na een bezoek van NESTcoat heeft u een beschermende coating die ook esthetisch is. Zo brengen we elk metaal weer terug in topconditie!

Sliedrecht Onthechte Coating
LinkedIn LinkedIn
13 days ago

Deze coating hecht niet aan het staal. De deklaag ligt er vrijwel los op, waardoor de conservering erg kwetsbaar is. Conserveringsproblemen als deze lossen wij volledig op. Onze oplossing is niet alleen esthetisch. Het functionele gedeelte is nét zo belangrijk. Bij dit project in Sliedrecht zijn we ter plekke gekomen om te inspecteren wat het probleem precies is.

3 x Tips tegen Roest - Hoe bescherm je metaal tegen roest?
Facebook Facebook
9 days ago

Bijna iedereen weet hoe roest eruit ziet, maar hoe bescherm je metaal tegen roest? Wij geven drie gouden tips: 1. Zorg voor de juiste conservering. 2. Plan vaste onderhoudsmomenten in. 3. Laat schade op tijd herstellen.

Witte trap traprenovatie
Instagram Instagram
11 days ago

Een kras of roestplek op je trap is niet het einde, misschien is het zelfs een nieuw begin! Met een traprenovatie toveren we jouw oude trap om tot het stralende middelpunt van je interieur. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan de link in de beschrijving!

Amsterdam International Community School (AICS)
Facebook Facebook
20 days ago

Nederland is een populair land voor expats. Voor kinderen van deze expats wordt in onze hoofdstad de Amsterdam International Community School (AICS) gebouwd. De school biedt ruimte voor 1400 leerlingen. Bij de bouw werden wij betrokken voor schadeherstel. Aan de kozijnen en meerdere vliesgevels waren krassen ontstaan. Nu deze beschadigingen zijn hersteld kan het gebouw straks zonder schade worden opgeleverd!

Thuis coatingschade?

Na een bezoek van NESTcoat is uw design metaalproduct weer het hoogtepunt van het interieur! Benieuwd naar ons werk?

Neem een kijkje!

Schade bij een bouwproject?

In de bouw- en infrasector is onze service gerenommeerd! Bouwschade en montageschade aan kozijnen, lateien, trappen, balkons en hekwerken herstellen we nauwkeurig.

Bekijk onze ervaringen in de bouw!