Ervaringen

Onze partners

Wij bouwen krachtige partnerschappen op. Zowel de klant als wijzelf hebben baat bij een sterke relatie. Metaalconservering is niet iets wat eenmalig gebeurt. Naar verloop van tijd vermindert de esthetiek en kwaliteit van elke coating. Met een vaste conserveringspartner raakt uw metaal niet in verval. Zo bespaart de klant kosten op grote renovaties of het aanschaffen van nieuwe producten. Er ontstaat wederzijds vertrouwen tussen ons en onze klanten. We vormen een partnerschap. Dit geldt voor particulieren, maar vooral ook voor zakelijke relaties. 

Dit is wat onze partners over ons zeggen

Poedercoatadvies Bert Kremers

''NESTcoat is een grote steun op het gebied van applicatie betreffende herstelwerkzaamheden. Een sterk punt is hun plan van aanpak. NESTcoat is oplossingsgericht en denkt goed mee met betrekking tot het aanpakken van problemen.''

Versteeg Metaal Groep

''NESTcoat biedt een goede oplossing voor problemen, zoals lakschade aan hekwerken. Doormiddel van goede communicatie en snel handelen zijn onze problemen op locatie snel verholpen."

Goudriaan BV

"Betreffende de werkzaamheden voor het werk Parkeergarage Berlijnplein zijn wij zeer tevreden. De coating van de hekwerken waren ernstig beschadigd, dit is door NESTcoat netjes hersteld binnen de gewenste planning. Wij en onze opdrachtgever waren hier zeer tevreden over."

Simply Steel

"We zijn erg blij met de verdiensten van NESTcoat. Zij werken alles zo goed als onzichtbaar af!"

The Coatinc Company

"NESTcoat bepaalt voor ons de eindkwaliteit doordat zij de materialen deklaaggereedmaken.''

Van Wijnen Gorredijk

"NESTcoat is een goede samenwerkingspartner. De beschadigingen worden correct afgewerkt bij de bewoners thuis, waarbij hun manier van klantgericht benaderen en werken uitzonderlijk vriendelijk is."

Octatube

''Top, voor schadeherstel aan metaal! Reparaties worden goed en specialistisch uitgevoerd. Wij zijn zelf geen specialist in het herstellen van schade aan metaalconserveringen en dit besteden we dan ook graag uit om de kwaliteit te kunnen waarborgen."

BAM Infra Regionaal Gouda

"Er is sprake van een zeer prettige samenwerking met goed contact. NESTcoat heeft voor een van onze projecten de coatingssystemen aan de windschermen op de juiste manier hersteld."

Nieuwsbrief Nieuwsbrief