AFAS theater - Leusden - entreepoorten

Het project

In het AFAS Experience Center in Leusden staat beleving centraal. Het complex bestaat uit verschillende gebouwen die met elkaar verbonden zijn, waaronder een fitnessruimte, restaurant, theater en opleidingscentrum. Bezoekers kunnen hier zelfs genieten van theatervoorstellingen waarbij vervoer geparkeerd kan worden in het onderliggend parkeerterrein. Dura Vermeer werd in 2017 geselecteerd als hoofdaannemer voor dit project. Twee jaar later startte de bouw, die iets langer dan drie jaar in beslag nam. Het hoofdgebouw, met een oppervlakte van 8000 vierkante meter, is bedoeld voor de werknemers van AFAS Software.

Onze bijdrage

Aan de coating van de kunstzinnige poorten aan de entree tot het theater waren verschillende krassen en deuken ontstaan. Daarom voerden wij hier herstelwerkzaamheden uit. De beschadigingen zijn door ons hersteld, waarna de coating is gerepareerd en op sommige gedeelten het gehele oppervlak is behandeld. Door de beschadigingen van de coating te herstellen, is het object weer langdurig beschermd en esthetisch verbeterd. Hiermee dragen we bij aan de doelstelling van AFAS en creƫren we een optimale beleving voor de bezoekers.

Over ons

Wij zijn NESTcoat, specialist in oppervlaktebehandeling van metalen. Op onze productielocaties en bij onze klanten in binnen-en buitenland werken we aan de esthetische en functionele bescherming van metaalproducten.

Meer over ons

Nieuwsbrief Nieuwsbrief