Amazon distributiecentrum - Witten - staalconstructie

Het project

Amazon is de grootste webwinkel ter wereld en de op een na grootste retailer, na Walmart. Langzaam, of zeg maar snel, groeien ze naar de nummer een positie. Daarbij gaat dit project helpen: een nieuw distributiecentrum in Witten, Duitsland. Dit is een plaatsje in het Ruhrgebied, tegen Dortmund aan. De aanwezigheid van Amazon is goed nieuws voor de regio. Het levert namelijk naar verwachting meer dan 100 banen op. Het nieuwe sorteercentrum maakt het efficiƫnter voor Amazon om pakketten in de omliggende regio te bezorgen. Dit helpt bijvoorbeeld door het verkorten van bezorgtijden.

Onze bijdrage

Onze schadeherstel service is ook over de grens populair. We hielpen ter plekke bij het schadevrij maken van de liggers en staanders. Na het herstellen van de coating zien deze er weer goed uit en is het staal goed beschermd.

Over ons

Wij zijn NESTcoat, specialist in oppervlaktebehandeling van metalen. Op onze productielocaties en bij onze klanten in binnen-en buitenland werken we aan de esthetische en functionele bescherming van metaalproducten.

Meer over ons

Nieuwsbrief Nieuwsbrief