Amsterdam Schiphol Airport - mastmarkeringen

Het project

Schiphol Airport is de grootste luchthaven van Nederland. De luchthaven is de thuisbasis van de Nederlandse luchtvaartmaatschappijen KLM, Martinair, Corendon, TUI en Transavia. Schiphol opende in 1916 als militair vliegveld. Na 4 jaar vloog de KLM er voor het eerst een lijndienst. De jaren erna breidde de luchthaven flink uit en kon zo meer capaciteit aan. Schiphol telt nu 6 start-en landingsbanen en jaarlijks meer dan 70.000 passagiers.

Onze bijdrage

Om de veiligheid te blijven waarborgen en een bijdrage te leveren aan de uitbreidingsplannen van Schiphol, werd NESTcoat ingeschakeld om de masten in en rondom de landingsbanen te voorzien van een nieuw aanzicht. De nieuwe masten zijn in de basiskleur geplaatst en daarna door ons ter plekke voorzien van rood-wit markeringen. Deze masten dragen bij aan een veilige begeleiding van het vliegverkeer.

Over ons

Wij zijn NESTcoat, specialist in oppervlaktebehandeling van metalen. Op onze productielocaties en bij onze klanten in binnen-en buitenland werken we aan de esthetische en functionele bescherming van metaalproducten.

Meer over ons

Nieuwsbrief Nieuwsbrief