Appartementen Hoog Stratum - Eindhoven - montageschade constructie balkons

Opdrachtgever

CRA Vastgoed / BPD

Locatie

Eindhoven

Status

Opgeleverd (2020)

Kenmerkend

De historische gevels van het voormalig Sportfondsenbad bleven behouden voor de bouw van dit appartementencomplex.

Het project

In Hoog Stratum te Eindhoven werden in 2018 dit appartementencomplex gebouwd. Het complex is te vinden op de plek van het voormalig Sportfondsenbad, waar veel Eindhovenaren leerden zwemmen. Om deze herinneringen in ere te houden blijven de jaren 30 gevels behouden. Deze dienden voor architect SATIJNplus als uitgangspunt voor de verdere ontwikkeling van het ontwerp. De appartementen zijn ruim van opzet en liggen dichtbij het centrum en op steenworp afstand van groenvoorzieningen.


Onze bijdrage

Met onze schadeherstel service hebben we de beschadigde coating aan kolommen weer in goede conditie gebracht. De schade was ontstaan door transport en montage. NESTcoat zorgde ervoor dat de coating zowel esthetisch als functioneel werd hersteld voor de oplevering van dit appartementencomplex. Daarmee dragen we bij aan een comfortabele woonomgeving voor de bewoners van het complex.

Over ons

Wij zijn NESTcoat, specialist in oppervlaktebehandeling van metalen. Op onze productielocaties en bij onze klanten in binnen-en buitenland werken we aan de esthetische en functionele bescherming van metaalproducten.

Meer over ons

Nieuwsbrief Nieuwsbrief