Appartementencomplex De Residentie - Schiedam - balkons

Het project

Appartementencomplex "de Residentie" omvat in totaal 19 appartementen en is gelegen aan de hoek van de Burgemeester Knappertlaan in Schiedam op een steenworp afstand van de Nieuwe Haven. Er zijn diverse voorzieningen in de nabije omgeving zoals een supermarkt, horecagelegenheden, scholen en openbaar vervoer. In 2006 werd dit complex opgeleverd door Dura Vermeer. Het gebouw werd ontworpen door architect Harry Nefkens. Hij voorzag onder andere alle appartementen van een eigen parkeergelegenheid.


Onze bijdrage

We werden hier ingeschakeld om meerdere balkons op te knappen. Op verschillende plekken was onthechting van de coating opgetreden. Wij herstelden deze schade en voorzagen de balkons van een esthetische en beschermende coating. De coating zorgt er niet alleen voor dat het balkon er goed uitziet, maar ook dat het metaal onder de coating beschermd is tegen invloeden van buitenaf. Dit draagt bij aan een betere bescherming tegen corrosie.

Over ons

Wij zijn NESTcoat, specialist in oppervlaktebehandeling van metalen. Op onze productielocaties en bij onze klanten in binnen-en buitenland werken we aan de esthetische en functionele bescherming van metaalproducten.

Meer over ons

Nieuwsbrief Nieuwsbrief