Appartementencomplex - Den Haag - vluchttrap

Het project

Bij een groot appartementencomplex zijn de veiligheidsvoorzieningen extra belangrijk. Deze kunnen levens redden in noodsituaties. Daarom heeft dit appartementencomplex in Den Haag een vluchttrap die ervoor zorgt dat bewoners bij calamiteiten het pand veilig kunnen verlaten. Een vluchttrap valt onder de vluchtroute(s) die zijn opgenomen in het Bouwbesluit. Vandaar dat de veiligheidsvoorzieningen in goede staat moeten verkeren.


Onze bijdrage

Onze opdrachtgever had twijfels bij de huidige staat van de conservering van deze vluchttrap. Daarom kwam NESTcoat naar Den Haag voor een inspectie van de conservering. Door het inspecteren is de staat van de conservering goed te beoordelen. Hieropvolgend kan vastgesteld worden wat gedaan moet worden om de conservering te laten voldoen aan de vereisten en wensen van de opdrachtgever, dit in de vorm van een herstelplan. Een goed gesloten conservering draagt bij aan de veiligheid van de trap.

Over ons

Wij zijn NESTcoat, specialist in oppervlaktebehandeling van metalen. Op onze productielocaties en bij onze klanten in binnen-en buitenland werken we aan de esthetische en functionele bescherming van metaalproducten.

Meer over ons

Nieuwsbrief Nieuwsbrief