Appartementencomplex Het Brughuis - Alkmaar - trappenhuis

Het project

Het Brughuis is een appartementencomplex bestaande uit meer dan 60 huurwoningen in Alkmaar, gelegen aan het water van de Schelphoek. Het brughuis is onderdeel van plan Schelphoek. Met het grootschalige project de Schelphoek werd begin 2000 gestart om een nieuwe woonwijk op voormalig haventerrein te creƫren. Voor de realisatie van dit project werkten meerdere architecten samen om woningen te bouwen die qua uiterlijk passen bij de oude binnenstad van Alkmaar, maar het comfort van een nieuwbouwwoning bieden. Woongenot staat hier tot op de dag vandaag centraal. Zo zijn alle woningen uitgerust met een heerlijke buitenruimte in de vorm van een tuin of balkon.

Onze bijdrage

Niet alleen de buitenzijde, maar ook het interieur van de gemeenschappelijke ruimtes van het appartementencomplex is belangrijk. Om dit interieur te behouden werden wij ingeschakeld om schade te herstellen. Er waren namelijk deukjes en andere beschadigingen aan de poedercoating van twee trappenhuizen van dit appartementencomplex ontstaan. De poedercoating die werd gebruikt is grafietgrijs (RAL 7024). De schade is door ons hersteld, waarmee we bij hebben gedragen aan bij aan het woongenot van de bewoners. Door deze service heeft NESTcoat het woongenot van de bewoners verhoogt; er kan weer optimaal gebruik worden gemaakt van het trappenhuis. Het aanzicht van het trappenhuis past perfect bij de visie van de architect: streven naar perfectie.

Voor

Na

Over ons

Wij zijn NESTcoat, specialist in oppervlaktebehandeling van metalen. Op onze productielocaties en bij onze klanten in binnen-en buitenland werken we aan de esthetische en functionele bescherming van metaalproducten.

Meer over ons

Nieuwsbrief Nieuwsbrief