Appartementencomplex Nieuw-Crooswijk - Rotterdam - balkon

Het project

Rotterdam is de op een na grootste stad van Nederland. De stad aan de Nieuwe Maas werd in de Tweede Wereldoorlog grotendeels verwoest tijdens een bombardement. Hierdoor staat Rotterdam tegenwoordig bekend vanwege architectuur, nieuwbouw en wolkenkrabbers. Zo werden de appartementencomplexen ook na de oorlog gebouwd in Nieuw Crooswijk, een nieuw stadsdeel van Rotterdam. De bouw moest ervoor zorgen dat nieuwe bewoners werden aangetrokken tot een moderne en groene omgeving. De woningen in dit stadsdeel zijn ontworpen door verschillende architecten waardoor een karakteristiek straatbeeld ontstaat.


Onze bijdrage

We werden ingeschakeld om onze schadeherstel service toe te passen op een beschadigd balkon van een van de appartementen. De balkon is eerder behandeld/aangestipt geweest door een andere partij, maar nu moest het naast functioneel ook esthetisch goed zijn en werden wij ingeschakeld. De coating van dit balkon was voorzien van een metallic lak. Tijdens het herstellen was het ons doel om kleur- en glansverschil te minimaliseren. De functionele en esthetische bescherming van de coating dragen bij aan een mooi aanzicht van het balkon. Het woongenot van de bewoners wordt hierdoor verhoogd.

Over ons

Wij zijn NESTcoat, specialist in oppervlaktebehandeling van metalen. Op onze productielocaties en bij onze klanten in binnen-en buitenland werken we aan de esthetische en functionele bescherming van metaalproducten.

Meer over ons

Nieuwsbrief Nieuwsbrief