Avans Hogeschool - Breda - trapleuningen

Het project

De Avans University of Applied Sciences is een HBO leer instantie waar jaarlijks 33.000 studenten ingeschreven staan voor verschillende HBO-opleidingen. Hier kunnen studenten terecht voor een breed onderwijsaanbod in allerlei sectoren. De eerste aftakking van de school bestaat al sinds 1812. De hogeschool heeft vandaag de dag meerdere locaties. Onze werkzaamheden vonden plaats in de Bredase vestiging, andere Avans locaties zitten onder andere in 's-Hertogenbosch, Roosendaal en Tilburg. Avans University of Applied Sciences is in verschillende jaren door de Keuzegids HBO uitgeroepen tot beste hogeschool van Nederland.


Onze bijdrage

Het trappenhuis in de Bredase vestiging was op meerdere plekken beschadigd. De coating is door ons in de gewenste RAL kleur hersteld. De beschermende en esthetische coating past bij de uitstraling van de school. Zo dragen we bij aan een fijne leeromgeving.

Over ons

Wij zijn NESTcoat, specialist in oppervlaktebehandeling van metalen. Op onze productielocaties en bij onze klanten in binnen-en buitenland werken we aan de esthetische en functionele bescherming van metaalproducten.

Meer over ons

Nieuwsbrief Nieuwsbrief