Bioscoop Kinepolis - Dordrecht - masten

Het project

Kinepolis aan het Wantij in Dordrecht beschikt over zes moderne bioscoopzalen. Een van de zalen heeft een Dolby Atmos geluidssysteem waarmee de filmervaring nog levendiger wordt. De bioscoop werd in 2014 gebouwd en was hiermee de eerste Kinepolis bioscoop in Nederland. Bezoekers kunnen voor versnaperingen terecht bij de horecagelegenheid in de bioscoop, met uitzicht over het water. Naast het pand ligt een parkeergarage waar bezoekers hun auto of fiets kunnen parkeren.

Onze bijdrage

Buiten het pand bevinden zich meerdere lichtmasten. Aan de coating van de lichtmasten was schade ontstaan en de coating moest in een andere kleur. NESTcoat heeft ze schadevrij gemaakt en gecoat in de gewenste kleur. Om sommige plekken te bereiken werd een hoogwerker ingezet. Bij het herstellen zorgen we dat bezoekers en omwonenden zo min mogelijk hinder van ons werk ondervinden. Zo dragen we bij aan de doelstelling die belangrijk is voor de recreatiebranche; bezoekers een prettige tijd bezorgen. De esthetische verbetering van de lichtmasten geeft de omgeving van de bioscoop een prettig aanzicht. Voor voorwerpen die altijd buiten staan heeft de coating ook een belangrijke beschermende functie.

Over ons

Wij zijn NESTcoat, specialist in oppervlaktebehandeling van metalen. Op onze productielocaties en bij onze klanten in binnen-en buitenland werken we aan de esthetische en functionele bescherming van metaalproducten.

Meer over ons

Nieuwsbrief Nieuwsbrief