Buschassis - inhouse - bewerken

Het project

Een chassis is het rijdbaar onderstel van een motorvoertuig waarop de rest van het voertuig gemonteerd wordt. Deze type chassis wordt wereldwijd ingezet voor het openbaar vervoer van nu en de toekomst. Hierbij wordt gestreefd naar toekomstbestendige en duurzame mobiliteit voor mens, maatschappij en milieu. De constructie van een chassis is gemaakt van thermisch verzinkt staal voor een goede bescherming.


Onze bijdrage

Nadat het thermisch is verzinkt, maar voordat de chassis worden ingezet, bewerken wij de frames klantspecifiek na. We ruimen de gaten zodat het goed gemonteerd kan worden en kitten naden af. Tevens kunnen we een teveel aan zink verwijderen en bouten voormonteren. Met deze services dragen wij bij aan de doelstelling van de opdrachtgever: het toekomstbestendig maken en verduurzamen van zowel de chassis als de mobiliteit. 

Over ons

Wij zijn NESTcoat, specialist in oppervlaktebehandeling van metalen. Op onze productielocaties en bij onze klanten in binnen-en buitenland werken we aan de esthetische en functionele bescherming van metaalproducten.

Meer over ons

Nieuwsbrief Nieuwsbrief