Centraal Station - Den Haag - vluchttrap

Het project

Het centraal station van Den Haag werd tussen 2010 en 2016 verbouwd. De voornaamste reden hiervoor was het groeiende aantal reizigers. Dit aantal was toegenomen tot 250.000 per dag. Het vernieuwde station is hierop voorbereid doordat er onder andere aan vier zijden van het station een in-/uitgang is. Het nieuwe uiterlijk van het station wordt gekenmerkt door veel metalen constructies met een witte coating.


Onze bijdrage

Op Den Haag Centraal staat ook deze vluchttrap. De renovatie service van NESTcoat was nodig om de conservering van deze trap te optimaliseren. Het was ons doel om de gehele conservering functioneel en esthetisch te herstellen en reizigers zo min mogelijk te hinderen tijdens onze werkzaamheden. De trap ziet er nu niet alleen weer goed uit, maar is ook beter beschermd tegen corrosie. De herstelde coating verbetert het aanzien van het station en draagt bij aan de veiligheid voor de gebruikers van de trap.

Over ons

Wij zijn NESTcoat, specialist in oppervlaktebehandeling van metalen. Op onze productielocaties en bij onze klanten in binnen-en buitenland werken we aan de esthetische en functionele bescherming van metaalproducten.

Meer over ons

Nieuwsbrief Nieuwsbrief