De Bubble - Eindhoven - gevel

Opdrachtgever

Houta B.V.

Locatie

Eindhoven

Status

Opgeleverd (2017)

Kenmerkend

De Bubble is het zogenoemde 'kleine zusje' van de Blob aan het 18 Septemberplein in Eindhoven.

Het project

Dit bouwwerk, bekend als de Bubble, is te vinden aan het 18 Septemberplein in Eindhoven. Het ontwerp is een samensmelting tussen de Italiaanse architect Massimiliano Fuksas en Tarra architectuur en stedenbouw. In de Bubble vindt men tegenwoordig de modeketen America Today. Het gebouw heeft veel lichtinval dankzij de driehoekige vlakverdeling van stalen kokerprofielen. Uniek aan het gevelontwerp is de afwerking, bevestigingsmiddelen zijn hier onzichtbaar. De combinatie van glas en staal geeft een futuristisch gevoel aan de gehele omgeving.


Onze bijdrage

NESTcoat kwam langs voor een inspectie van het metaaloppervlak van de Bubble. Door rellen rondom de avondklok die gedurende de coronacrisis was ingevoerd, was het bouwwerk beschadigd geraakt. Om een begin te maken aan het herstel van het metaaloppervlak was eerst een inspectie van de schade nodig. We hebben deze inspectie voor de opdrachtgever uitgevoerd.

Over ons

Wij zijn NESTcoat, specialist in oppervlaktebehandeling van metalen. Op onze productielocaties en bij onze klanten in binnen-en buitenland werken we aan de esthetische en functionele bescherming van metaalproducten.

Meer over ons

Nieuwsbrief Nieuwsbrief