De Schans Boeit - Ridderkerk - balkons

Opdrachtgever

Diverse

Locatie

Ridderkerk

Status

Opgeleverd (2020)

Kenmerkend

De industriële appartementen van De Schans bestaan uit 116 appartementen met uitzicht over het water, midden in het historische Ridderkerk.

Het project

'De Schans Boeit' in Ridderkerk is een project van formaat. Het betreft twee nieuwe woontorens die samen beschikken over 116 appartementen. Beide zijn 13 verdiepingen hoog. De Schans Boeit bevindt zich op het Drierivierenpunt, wat betekent dat de bewoners uitzicht hebben over de Lek, de Noord en de Nieuwe Maas. Het project werd opgeleverd door bouwcombinatie Hurks en Van Wijnen. 

Onze bijdrage

De balkons van de woontorens waren tijdens de bouw beschadigd geraakt. We hebben de beschadigde plekken hersteld en deze afgewerkt in dezelfde gouden kleur als de rest van het balkon. Het was ons doel om de schades met weinig kleurverschil te herstellen en daarmee de oplevering van het project mogelijk te maken.

Over ons

Wij zijn NESTcoat, specialist in oppervlaktebehandeling van metalen. Op onze productielocaties en bij onze klanten in binnen-en buitenland werken we aan de esthetische en functionele bescherming van metaalproducten.

Meer over ons

Nieuwsbrief Nieuwsbrief