De Spartaan - Amsterdam - balkonhekwerken

Opdrachtgever

UBA Bouw

Locatie

Amsterdam

Status

Opgeleverd (2021)

Kenmerkend

Het appartementencomplex de Spartaan is een knipoog naar de de Amsterdamse School door de opvallende ronde hoeken en ouderwets metselwerk.

Het project

De Spartaan is een appartementencomplex aan de Laan van Spartaan, in Amsterdam-West. De Laan van Spartaan bevindt zich net buiten de Ringweg A10 en op 10 minuten fietsafstand van de binnenstad van Amsterdam. Niet alleen de binnenstad is dichtbij, ook verschillende sport- en groenvoorzieningen bevinden zich in de buurt. Het complex werd in 2018 gebouwd en in voorjaar 2021 opgeleverd. Met een mix aan eengezins- en huurwoningen is het complex interessant voor verschillende doelgroepen.


Onze bijdrage

NESTcoat werd ingeschakeld om herstelwerkzaamheden aan de coating te verrichten. Verschillende balkonhekwerken waren beschadigd. We hebben ervoor gezorgd dat de schade is hersteld. Zo creƫren we een fijne woonomgeving voor de nieuwe bewoners en zorgen we dat de balkons weer goed beschermd zijn.

Over ons

Wij zijn NESTcoat, specialist in oppervlaktebehandeling van metalen. Op onze productielocaties en bij onze klanten in binnen-en buitenland werken we aan de esthetische en functionele bescherming van metaalproducten.

Meer over ons

Nieuwsbrief Nieuwsbrief