Distributiecentrum ''A58 LOGISTICS'' Unit A - Roosendaal - staalconstructie

Opdrachtgever

N.V.T.

Locatie

Roosendaal

Status

Opgeleverd

Kenmerkend

Het distributiecentrum wordt gebouwd volgens 'BREEAM Very Good richtlijnen.' Dit is een richtlijn van BREEAM-NL waarin de eisen m.b.t. tot een duurzaam gebouw of gebied worden gesteld. Op het dak van A58 LOGISTICS Roosendaal worden ca. 32.000 zonnepanelen geplaatst.

Het project

Victorem Investments gaat samen met BVR Groep het logistiek centrum 'A58 LOGISTICS' bouwen. Het pand van 43.000 vierkante meter komt zoals de naam al aangeeft te staan langs de A58. Deze locatie is gekozen vanwege de gunstige ligging tussen Rotterdam, Antwerpen en Breda en de goede aansluiting via de A58. Het distributiecentrum wordt op dit moment in gebruik genomen door Lidl International.

Onze bijdrage

Wij hebben schade hersteld die was ontstaan tijdens het transport en tijdens het bouwen. De schades bevonden zich op draagconstructie van het pand. Om dit te herstellen hebben we hoogwerkers ingezet. Ook konden we op de grond een groot deel herstellen voordat het gemonteerd werdt. Door de schade in één keer kwalitatief goed te herstellen zorgen we voor een metaalconservering die langdurig beschermt. Het geraamte van een gebouw moet natuurlijk goed beschermd zijn tegen corrosie, hier draagt een goed gesloten conservering aan bij. Door schadeherstel op locatie uit te voeren dragen we bij aan de doelen van de opdrachtgever. Deze beschikt nu over een constructie met een hoogwaardige conservering, zonder dat het bouwproject vertraging oploopt.

Over ons

Wij zijn NESTcoat, specialist in oppervlaktebehandeling van metalen. Op onze productielocaties en bij onze klanten in binnen-en buitenland werken we aan de esthetische en functionele bescherming van metaalproducten.

Meer over ons

Nieuwsbrief Nieuwsbrief