FORUM II - Rotterdam - balkons

Opdrachtgever

Multi Netherlands

Locatie

Rotterdam

Status

Opgeleverd (2020)

Kenmerkend

Voor de realisatie van woontoren Forum II werd het voormalig ABN AMRO-gebouw gerenoveerd. Dit is onderdeel van een grotere ontwikkeling in Rotterdam. Zo omvat een groot gedeelte van het herontwikkelingsproject de nieuwbouw voor winkelketen Primark.

Het project

Het FORUM II is een nieuwerwetse samensmelting van woon-, werk- en winkelgebied in Rotterdam. Een plek in de stad waar je niet meer omheen kunt. De bouw van FORUM Rotterdam lag in handen van Sprangers Bouwbedrijven BV en Van Mierlo-Dinkq. De bouw van het wooncomplex bestaat uit drie delen. Voor Forum II (het tweede deel) werd het voormalige monumentale kantoorgebouw van ABN AMRO gerenoveerd tot wooncomplex. Het gebouw biedt 103 huurappartementen in de vrije sector. Het Rotterdamse architectenbureau OMA zorgde voor de afwerking van alle appartementen. Het ontwerp van de balkons in de vorm van een bloemblad komt ook van de hand van dit bureau.


Onze bijdrage

De balkonhekwerken van deze nieuwe woningen waren beschadigd. NESTcoat werd ingeschakeld om deze schade te repareren. Door de coating op de balkons te herstellen zorgen we ervoor dat het staal beschermt is tegen invloeden van buitenaf. Zo blijven de balkons veilig en esthetisch.

Over ons

Wij zijn NESTcoat, specialist in oppervlaktebehandeling van metalen. Op onze productielocaties en bij onze klanten in binnen-en buitenland werken we aan de esthetische en functionele bescherming van metaalproducten.

Meer over ons

Nieuwsbrief Nieuwsbrief