Gamma - Goes - gevel

Het project

Gamma is een van de grootste bouwmarkten van Nederland. Je vindt hier allerlei bouwmaterialen, gereedschap en doe-het-zelf-materiaal voor klussen in huis en tuin. Gamma is samen met een andere bekende bouwmarkt eigendom van Intergamma. Het bedrijf heeft 166 winkels in Nederland en 86 in Belgiƫ. In 1971 opende de eerste Gamma bouwmarkt haar deuren in Breda. Daarna volgde vele andere plaatsen zoals deze Gamma in Goes.


Onze bijdrage

Wij hebben de thermisch verzinkte UNP-profielen aan de gevel van deze Gamma in Goes voorzien van een nieuwe look, dit door het aanbrengen van een natlak. Met de restyling van NESTcoat krijgt de gevel een andere uitstraling. Voor een doe-het-zelfzaak is een goede presentatie belangrijk. Een mooi aanzicht van de winkel trekt meer bezoekers. Bij het restylen houden we rekening met de specifieke wens van de klant. Deze kiest zelf de kleur en afwerking van de nieuwe coating. Ons doel is om in de klantenwens te voorzien en zo min mogelijk hinder te veroorzaken tijdens de uitvoering van de werkzaamheden.

Over ons

Wij zijn NESTcoat, specialist in oppervlaktebehandeling van metalen. Op onze productielocaties en bij onze klanten in binnen-en buitenland werken we aan de esthetische en functionele bescherming van metaalproducten.

Meer over ons

Nieuwsbrief Nieuwsbrief