Hydrapier - Hoofddorp - staalconstructie

Het project

Vlakbij Hoofddorp ligt het Haarlemmermeer, met dit paviljoen aan de oever: de Hydrapier. Hier kunnen bezoekers ontspannen onder het genot van een hapje en drankje, ondertussen genietend van het uitzicht of om bijeen te komen voor zakelijke besprekingen. Het gebouw werd oorspronkelijk in 2002 opgeleverd en ontworpen door Asymptote Architecture. Na een brand in 2018 is het restaurant nu weer opgebouwd.

Onze bijdrage

Door de brand was coatingschade aan de constructie binnenin het gebouw ontstaan. Met onze renovatie service droegen we bij aan het esthetisch en functioneel herstellen van de metaalconservering. Onze focus lag hier op het verzorgen van een conservering die in lijn is met de rest van de architectuur. Het is hersteld in een metallic kleur. Zo dragen we bij aan een fijne ervaring voor toekomstige bezoekers.

Over ons

Wij zijn NESTcoat, specialist in oppervlaktebehandeling van metalen. Op onze productielocaties en bij onze klanten in binnen-en buitenland werken we aan de esthetische en functionele bescherming van metaalproducten.

Meer over ons

Nieuwsbrief Nieuwsbrief