Kassenbouw profielen - inhouse - bewerken

Het project

Kassenbouwprofielen zijn constructies van kokerprofielen die wereldwijd ingezet worden voor het bouwen van nieuwe kassen. Dit t.b.v. groenten, planten en zaden in onder andere China, Amerika en grote delen van Europa. Deze constructies worden voorzien van een thermisch verzinkte laag en daarna ook voorzien van een witte poedercoating. Hierdoor zijn de constructies goed bestand tegen het klimaat in de kassen. Ook draagt de witte poedercoating bij aan de verspreiding van licht binnen de kas.


Onze bijdrage

Voordat de profielen worden gepoedercoat spelen wij een rol in het behoud van de profielen. Dit doen wij door zinkresiduen die achter zijn gebleven te verwijderen. Zo voorkomen we dat deze vervuiling leidt tot corrosievorming. Daarnaast verzorgen wij voor de kassenbouw ook het deklaaggereedmaken van de thermisch verzinkte profielen. Dit zorgt ervoor dat het staaloppervlak wordt ge√ęgaliseerd.

Over ons

Wij zijn NESTcoat, specialist in oppervlaktebehandeling van metalen. Op onze productielocaties en bij onze klanten in binnen-en buitenland werken we aan de esthetische en functionele bescherming van metaalproducten.

Meer over ons

Nieuwsbrief Nieuwsbrief