Landbouwmachine - Rhenen - frame

Het project

Veehouders en agrariërs maken massaal gebruik van landbouwwerktuigen om de productiviteit en snelheid van werkzaamheden te verhogen. De machine op de foto draagt hieraan bij. Landbouwmachines bestaan over het algemeen uit een constructie van staal. In sommige landbouwmachines worden aluminium of RvS profielen of platen toegepast. Voor de bescherming wordt het voorzien van een coating. De coating zorgt er ook voor dat de machines opvallen.


Onze bijdrage

Tijdens de bouw van deze machine, en vooraf aflevering aan de eindklant, was de coating van deze machine beschadigd geraakt. Om ervoor te zorgen dat het netjes naar de eindklant kon gaan en om te zorgen dat de coating het staaloppervlak goed kan beschermen is dit ter plekke hersteld. Nu kan het ongehinderd worden ingezet voor agrarische werkzaamheden en ziet de machine er goed uit. 

Over ons

Wij zijn NESTcoat, specialist in oppervlaktebehandeling van metalen. Op onze productielocaties en bij onze klanten in binnen-en buitenland werken we aan de esthetische en functionele bescherming van metaalproducten.

Meer over ons

Nieuwsbrief Nieuwsbrief