Landhuis Nobelhorst - Almere - balkons

Opdrachtgever

Ontwikkelingscombinatie Nobelhorst VOF

Locatie

Almere

Status

Opgeleverd

Kenmerkend

Omdat dit gebouw zich bevindt in Almere, een stad met weinig historie, werd voor de bouw van dit bijzondere landhuis een fantasierijke ontstaansgeschiedenis bedacht.

Het project

Landgoed Nobelhorst is een landgoed in de gelijknamige Almeerse wijk. Het landgoed werd in 2016 ontworpen door Scala Architecten. In de jaren hierop is het gebouwd, met Dura Vermeer als hoofdaannemer. Het landgoed beschikt over 53 woningen en 16 appartementen. Aan klassieke landgoederen hangt altijd een mooi historisch verhaal. Over hoe er hier vroeger aan toe ging en hoe het tot stand kwam. Voor het landgoed in Almere, en de stad Almere zelf, is zo'n geschiedenis natuurlijk onmogelijk. De provincie lag nota bene een decenium geleden nog verzonken in zee. Ondanks dat het landhuis geen historie heeft, hebben ze er toch een geschreven. Omdat het er toch een beetje bij hoort. Het fictieve verhaal is voor kinderen bedoeld en is hier te downloaden.


Onze bijdrage

NESTcoat werd ingeschakeld om schade te herstellen die aan de balkonhekwerken van het landgoed was ontstaan. Ons 'schadeherstel op locatie' serviceteam heeft de desbetreffende schades allemaal hersteld. Hierbij werden RAL 7021 (zwartgrijs) en RAL 1013 (parelwit) gebruikt. Door de schade te herstellen dragen we niet alleen bij een verbetering van het aanzicht. Bij zo'n mooi landhuis hoort immers een strakke coating, maar ook een goed gesloten coating.

 

 

 

Over ons

Wij zijn NESTcoat, specialist in oppervlaktebehandeling van metalen. Op onze productielocaties en bij onze klanten in binnen-en buitenland werken we aan de esthetische en functionele bescherming van metaalproducten.

Meer over ons

Nieuwsbrief Nieuwsbrief