MECC Maastricht - Trappen

Het project

Het MECC is een evenementencentrum in Maastricht voor congressen, sportevenementen, exposities en beurzen. Het MECC werd geopend in 1988, maar werd tussen 2019 en 2021 gerenoveerd. Dit kostte € 49 miljoen. Eerder konden er maximaal 3000 personen aanwezig zijn tijdens een congress. Nu is dat aantal gegroeid naar 5000 personen. De renovatie van het MECC draagt bij aan de gebiedsontwikkeling van het Brightlands Maastricht Health Campus. Het gebied zal hierdoor meer mensen aantrekken. Voorspeld is dat de jaarlijkse inkomsten zullen groeien van € 70 miljoen naar € 80 miljoen. Kijk voor meer info over de verbouwing op https://www.mecc.nl/nl/upgrade.


Onze bijdrage

Onlangs kwam er een nieuw restaurant in het MECC genaamd 'Bistro Saam'. Ook werd de congreszaal onder handen genomen. Bij deze renovaties ontstond schade aan de trappen, trapbomen en panelen van de kozijnen. De doelstelling hier was om de schade zo onzichtbaar mogelijk te herstellen. Hierbij gebruikten we RAL 7021 en RAL 9016. De opdracht moest in een kort tijdsbestek is ingepland en uitgevoerd worden.

Over ons

Wij zijn NESTcoat, specialist in oppervlaktebehandeling van metalen. Op onze productielocaties en bij onze klanten in binnen-en buitenland werken we aan de esthetische en functionele bescherming van metaalproducten.

Meer over ons

Nieuwsbrief Nieuwsbrief