Mercedes-Benz dealer - Nieuwegein - trapleuningen

Opdrachtgever

Stebru

Locatie

Scheveningen

Status

Opgeleverd

Kenmerkend

Het wooncomplex heeft een uniek uitzicht over de Noordzee en is daarnaast dichtbij alle stedelijke voorzieningen. De gevel van het complex is geïnspireerd op een grootzeil en de beëindiging van de gevel symboliseert de boeg van een scherp jacht.

Het project

Mercedes-Benz is een Duits automerk ontstaan in 1926. Het merk produceert niet alleen auto's maar staat ook bekend om haar bestelwagens, bussen en vrachtwagens. In 2020 paste Mercedes haar strategie aan met als nieuw doel om de meest gewilde auto's ter wereld te bouwen. Luxe is altijd belangrijk geweest voor deze autodealer. Met deze nieuwe strategie komt deze focus terug. Maar Mercedes focust zich nu vooral op het elektrificeren van haar voertuigen om hun business op deze manier volledig CO2-neutraal te kunnen maken.

Onze bijdrage

Wij werden ingeschakeld voor een Mercedes dealer in Nieuwegein om schade te herstellen die was ontstaan aan gepoedercoate leuningen in het pand. De coating van de leuningen draagt nu weer bij aan de kwaliteit die bij het merk Mercedes hoort. Wij streven met onze services dezelfde kwaliteit na.

Over ons

Wij zijn NESTcoat, specialist in oppervlaktebehandeling van metalen. Op onze productielocaties en bij onze klanten in binnen-en buitenland werken we aan de esthetische en functionele bescherming van metaalproducten.

Meer over ons

Nieuwsbrief Nieuwsbrief