Metaalproducten - inhouse - poedercoaten

Het project

Poedercoaten (ook wel moffelen genoemd) is een proces waarbij een object een esthetische beschermlaag in een RAL kleur naar wens krijgt. Poedercoaten gebeurt op een vaste locatie, dit heet een poedercoaterij. In tegenstelling tot een natlak bevat een poedercoating geen oplos- en verdunningsmiddelen, de bestanddelen zijn vaste stoffen. Deze worden gemalen en gemengd tot poeder die op de producten wordt gespoten. Nadat het het in de oven is geweest zal het poeder uitharden en een poedercoatlaag vormen.

Onze bijdrage

Wij poedercoaten in elke gewenste RAL kleur en bieden ook de mogelijkheid voor speciale coatings zoals bijvoorbeeld metallics of coatings met een hoogglans. En is uw poadercoating beschadigd? Dan kunnen wij deze met onze unieke reparatie service, zonder oven herstellen. Daarnaast verzorgen wij de dienstverlening binnen poedercoaterijen. Wij streven naar een zo goed mogelijk functionerend team voor de gestelde doelen binnen uw poedercoaterij. Hier ziet u enkele van onze poedercoating projecten. Op de foto's is goed te zien hoe de poedercoating bij ieder object zorgt voor een strak uiterlijk. Wilt u meer informatie over het poedercoating proces. Bekijk dan onze pagina over poedercoating.

Over ons

Wij zijn NESTcoat, specialist in oppervlaktebehandeling van metalen. Op onze productielocaties en bij onze klanten in binnen-en buitenland werken we aan de esthetische en functionele bescherming van metaalproducten.

Meer over ons

Nieuwsbrief Nieuwsbrief