NATO - Den Haag - pilaren

Opdrachtgever

Het ministerie van Defensie

Locatie

Den Haag

Status

In uitvoering

Kenmerkend

Voor de renovatie en uitbreiding van het NATO gebouw moesten zo'n 150 medewerkers in het naastgelegen TNO-gebouw werken. De ruimte was namelijk niet groot genoeg voor alle medewerkers.

Het project

Het NATO-complex in Den Haag werd in 2019 uitgebreid en gerenoveerd. In dit gebouw is de afdeling Communications and Information Agency (NCIA) gevestigd. Het NCIA is de ICT-organisatie van de NATO. Het NCIA heeft 30 kantoren over de hele wereld met in totaal 3000+ medewerkers. De vestiging in Den Haag behoort tot een van de drie hoofdvestigingen. Het beschikt over ongeveer 740 werkplekken.


Onze bijdrage

Er was ontgassing aanwezig in de coating op de pilaren. Met onze herstelservice hebben we ter plekke bijgedragen aan een goed gesloten conservering in de juiste kleur. De esthetische afwerking van de pilaren draagt bij aan een exterieur dat past bij een kantoor van een grote organisatie als de NATO. De gesloten conservering zorgt er ook voor dat de pilaren goed beschermd zijn tegen omgevingsinvloeden. Bij voorwerpen die altijd buiten staan is de bescherming essentieel om problemen als corrosie te voorkomen.

Over ons

Wij zijn NESTcoat, specialist in oppervlaktebehandeling van metalen. Op onze productielocaties en bij onze klanten in binnen-en buitenland werken we aan de esthetische en functionele bescherming van metaalproducten.

Meer over ons

Nieuwsbrief Nieuwsbrief