Norwegian Encore - Scheepswerf Papenburg - kartbaan

Opdrachtgever

N.V.T.

Locatie

Scheepswerf Papenburg

Status

Opgeleverd

Kenmerkend

De Norwegian Encore is het 17e schip van de Norwegian Cruise Line. Het cruiseschip biedt plaats aan 4200 passagiers en heeft een 350 meter lange kartbaan.

Het project

De Norwegian Encore is het 17e schip van de Norwegian Cruise Line en behoort net als de Norwegian Bliss, Norwegian Joy en Norwegian Escape tot de Breakaway Plus-klasse. Het cruiseschip heeft een kleurrijk ontwerp aan de buitenzijde van de Spaanse kunstenaar Eduardo Arranz-Bravo. Er kunnen 4200 passagiers aan boord van dit schip en er zijn genoeg recreatieve mogelijkheden waaronder de 350 meter lange kartbaan. De "Norwegian Encore Speedway" beslaat twee etages van het bovenste dek, waardoor er ruimte is voor 10 racers. Een gedeelte van de kartbaan hangt zelfs een aantal meter over het schip.


Onze bijdrage

Om de kartbaan zeewaardig te maken heeft NESTcoat de aansluitvlakken en naden van de staalconstructie afgesloten middels de toepassing van een geschikte natlak voor de offshore. Dit zorgt ervoor dat de staalconstructie bestendig is tegen de invloeden van deze omgeving zoals onder andere zouten en vocht. Het herstellen van de schade draagt bij aan de levensduur van de constructie en de veiligheid.

Over ons

Wij zijn NESTcoat, specialist in oppervlaktebehandeling van metalen. Op onze productielocaties en bij onze klanten in binnen-en buitenland werken we aan de esthetische en functionele bescherming van metaalproducten.

Meer over ons

Nieuwsbrief Nieuwsbrief