Norwegian Joy - Scheepswerf Papenburg - kartbaan

Opdrachtgever

N.V.T.

Locatie

Scheepsweg Papenburg

Status

Opgeleverd

Kenmerkend

De Norwegian Joy is een van de grootste cruiseschepen ter wereld. Het cruiseschip vaart onder andere in Noord- Amerika, de Caraïben en de Atlantische Oceaan. Aan boord van het schip werd in samenwerking met Scuderia Ferrari Watches een kartbaan met elektrische karts gerealiseerd.

Het project

De Norwegian Joy uit 2017 is het tweede schip uit de Breakaway Plus Klasse van de Norwegian Cruise Line. Het is een van de grootste cruiseschepen ter wereld en vaart onder andere in Noord Amerika, de Cariben en de Atlantische Oceaan. Net als de zusterschepen, de Bliss en de Encore, heeft dit cruiseschip een opvallend tekening aan de buitenzijde van het schip. Deze is ontworpen door de Chinese kunstenaar Tan Ping. Het schip biedt genoeg culinaire en recreatieve mogelijkheden. Er is een kartbaan aan boord die in samenwerking met Scuderia Ferrari Watches is ontworpen. De karts rijden elektrisch en dragen zo bij aan duurzaamheid.


Onze bijdrage

Voordat het schip in gebruik werd genomen heeft NESTcoat bijgedragen aan de afwerking van de kartbaan in Papenburg. Deze werkzaamheden verzorgden we voor drie schepen van de Norwegian Cruise Line, waaronder de Norwegian Joy. De coating van de stalen constructie is door hersteld. Hiermee is de kartbaan klaar voor aankomende bezoekers en voor de weersinvloeden die horen bij de zee.

Over ons

Wij zijn NESTcoat, specialist in oppervlaktebehandeling van metalen. Op onze productielocaties en bij onze klanten in binnen-en buitenland werken we aan de esthetische en functionele bescherming van metaalproducten.

Meer over ons

Nieuwsbrief Nieuwsbrief