Restaurant Pavarotti - Delft - luifel

Kenmerkend

.

Het project

In 2015 opende het nieuwe station van Delft. Sindsdien is het oude stationsgebouw flink gerenoveerd. In 2018 werd het getransformeerd van oud stationsgebouw tot horeca-hotspot. Nu zit onder andere het Italiaanse restaurant Pavarotti er gevestigd. Bezoekers kunnen hier terecht voor een verse pasta, pizza en andere Italiaanse delicatessen of een drankje doen in de wijnbar. Architectenbureau Braaksma & Roos was verantwoordelijk voor de renovatie. Het oude stationsgebouw is een rijksmonument dat in 1885 werd geopend. De oorspronkelijke ontwerper was de Nederlandse architect Christiaan Posthumus Meyjes sr.

Onze bijdrage

NESTcoat werd ingeschakeld om de buitenconstructie te voorzien van een metallic structuur poedercoating. Naderhand hebben deze pilaren bouwschade opgelopen en werd onze schadeherstelservice toegepast om deze beschadigingen ter plekke te herstellen. Een restaurant wil graag kwaliteit uitstralen. Door de coating op de constructie weer in goede conditie te brengen dragen we bij aan dit doel. Door beschadigde plekken te repareren zijn deze ook beter beschermd tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Hiermee wordt de kans op corrosie kleiner en blijft het geheel langer in een goede staat.

Over ons

Wij zijn NESTcoat, specialist in oppervlaktebehandeling van metalen. Op onze productielocaties en bij onze klanten in binnen-en buitenland werken we aan de esthetische en functionele bescherming van metaalproducten.

Meer over ons

Nieuwsbrief Nieuwsbrief